Temető utca (utca)=Malomkert. A községi temető felé vezető út neve. A második nevet azért kapta, mert az utcában, illetve ezen a területen egy malom volt.  

 

Meszeske (lakott terület). Ma még csak néhány ház van ezen a területen, azért nem kapott utcanevet.

 

 

 

Vörös hadsereg útja (utca)=Felvég. Az utcanevet 1950-ben a tanácsválasztás alkalmával kapta. Magán viseli a név a falu felső, északi részének nevét jelentő Felvég megnevezést.

 

 

 

Kossuth Lajos utca (utca), Nagyhegy, Péter utca. Az utcanevet csak 1950-től használják. Gyakrabban használják a Péter utca nevet, melyet Janka Péter itteni református esperes neve után adták az utcának. A Nagy-hegy elnevezés határrész név után van.

 

 

 

Petőfi Sándor utca (utca)=Füttyencs. 1950-től használt hivatalos név, de jobban ismerik a második nevén.

 

 

 

Ricsevég (utca)=Hunyadi János utca. Az első név az, amelyet általában használnak. A Ricse felé vezető út. Innen kapta a nevét. A hivatalos nevét ritkán használják.

 

 

 

Újsor (utcarész). A mai Dózsa György utca végének a neve. Csak néhány éve kezdtek itt építkezni. Ezért kapta az Újsor nevet.

 

 

 

Alvég (falurész). A Dózsa György utcától délre eső falurész neve.

 

 

 

Lázár Vilmos utca (utca)=Potyasor.

 

 

Pallagcsai út (utca). A Dózsa György utca déli részének neve. Nevét azért kapta, mert csak ezen az úton lehet megközelíteni a Pallagcsa határrészt.